LIS MØLLER SØRENSEN

Jeg er en årgang 1956 og har – efter at børnene er blevet ældre – fået mulighed for at udvikle min kreative side.  I 2006 startede jeg med billeder lavet af sandspartel, spritbejdse tilsat forskellige effekter placeret på billederne.  Nysgerrigheden efter at ville male med akryl blev hurtig større.   Som inspiration med akryl billederne har jeg deltaget i kurser hos bl.a. billedkunstner Inge-Lis Gaardsted, Vejle og kunstner Bo Johansen, Hjørring.  I 2010 deltog jeg i et sommerkursus på Vestjyllands Højskole, hvor billederne blev lavet på papir. Der blev arbejdet en del med masker, lavet kunst ud fra et givet billede og arbejdet med den teknik, som den amerikanske kunster, Jackson Pollock, anvendte.  Efter kurset havde jeg fået inspiration til at udvikle billederne yderligere på lærred.  Jeg har været igang med et længere kursusforløb på Århus Kunstakademi ved den lettiske fødte kunstner Ieva Vitola-Lindqvist.  Sommeren 2011 deltog jeg på et intensivt farvelærekursus med kunstneren Ulla Madsen, ligeledes på Århus Kunstakademi.  Lige nu har jeg brug for tid og ro til at arbejde med alt det, jeg har lært de sidste par år. Jeg arbejder på at få sammenhæng mellem mit indre og min hånd på en måde, som tillader mig bevidst at gøre, hvad jeg før gjorde ubevidst.

LIDT OM MIN VEJ TIL BILLEDSKABER

Jeg er en årgang 1956 og har – efter at børnene er blevet ældre – fået mulighed for at udvikle min kreative side.

I 2006 startede jeg med billeder lavet af sandspartel, spritbejdse tilsat forskellige effekter placeret på billederne.

Nysgerrigheden efter at ville male med akryl blev hurtig større. 

Som inspiration med akryl billederne har jeg deltaget i kurser hos bl.a. billedkunstner Inge-Lis Gaardsted, Vejle og kunstner Bo Johansen, Hjørring.

I 2010 deltog jeg i et sommerkursus på Vestjyllands Højskole, hvor billederne blev lavet på papir. Der blev arbejdet en del med masker, lavet kunst ud fra et givet billede og arbejdet med den teknik, som den amerikanske kunster, Jackson Pollock, anvendte.

Efter kurset havde jeg fået inspiration til at udvikle billederne yderligere på lærred.

Jeg har været igang med et længere kursusforløb på Århus Kunstakademi ved den lettiske fødte kunstner Ieva Vitola-Lindqvist.

Sommeren 2011 deltog jeg på et intensivt farvelærekursus med kunstneren Ulla Madsen, ligeledes på Århus Kunstakademi.

Lige nu har jeg brug for tid og ro til at arbejde med alt det, jeg har lært de sidste par år.

Jeg arbejder på at få sammenhæng mellem mit indre og min hånd på en måde, som tillader mig bevidst at gøre, hvad jeg før gjorde ubevidst.